Slide a Našim cieľom je ponúknuť naším hosťom obľúbené pokrmy slovenskej ale i svetovej kuchyne. Chceme naším hosťom predstaviť nový pohľad na vegetariánsku stravu. Vegetariánska strava je všeobecne bohatá na vlákninu, antioxidanty, vitamíny a minerály, čo následne posilňuje imunitný systém a spomaľuje proces starnutia. Vegetariánska strava môže navyše zabrániť a zvrátiť niektoré chronické choroby, takže vegetariáni žijú dlhšie. Zdravé a chutné? SAMOZREJME. RASTLINNÁ STRAVA NIE JE IBA PRE VEGÁNOV

Slide a a a a a a a Snažíme sa neustále prinášať nové kreatívne receptúry aby naši hostia mohli objavovať nové chute. OBJAVOVANIE NOVýCH CHUTÍ

Slide a a a LOKÁLNÝ DODÁVATELIA PRACUJEME SO SUROVINAMI A PRODUKTAMI OD LOKÁLNYCH VýROBCOV, FARMÁROV . A AKO BONUS NAŠI HOSTIA MAJú NA VÝBER Z VEĽKÉHO MNOŽSTVA CRAFTOVÉHO PIVA A POCTIVÝCH VÍD OD MALÝCH VINÁROV. NÁJDETE U NÁS ŠIROKÚ PONUKU

Slide Káva je pre nás láska. Preto pracujeme s kávou najvyššej kvality. Stabilnú kvalitu nám pomáhajú dodržať naši skvelí dodávatelia z malých pražiarní. Je pre nás dôležité poznať celý proces , ktorý káva prežila, kým sa dostane k Vým do šálky.

SPECIALITY COFFEE

Slide DÔRAZ NA SUROVINY ZDRAVÉ A ČERSTVÉ ! PRI PRIPRAVE POKRMOV CHCEME ZíSKAŤ ČO NAJLEPšIU A CHUŤ A PRETO JE PRE NÁS DôLEžITÉ PRACOVAŤ S ČERSTVÝMI SUROVINAMI.

Slide SEZÓNNE SUROVINY A MENU Štúdie dokázali že sezónne suroviny podporujú náš imunitný systém a sú bohaté na látky, ktoré v danom období potrebujeme. A preto, pre Vás pravidelne pripravujeme sezónne menu, navrhnuté zo sezónnych surovín.

Slide DOVOZ DOMOV
V EKOLOGICKÝCH OBALOCH
OBJEDNAŤ SI A ZAPLATIŤ MôžETE AJ ONLINE A vAŠU OBJEDNÁVKY VÁM RADI PRIVEZIEME AŽ DOMOV. POHODLNEJšIE TO Už BYŤ NEMôžE. A TO VŠETKO VÁM ZABALíME DO EKOLOGICKÝCH KOMPOSTOVATEĽNÝCH OBALOV.