Image Alt

Kariéra

Pridaj sa k nám

Cez deň kaviareň, večer bar. Výberová káva, vlastné koktejlové menu, vegetariánska kuchyňa – to všetko nájdeš v kc tu. Keby sa nás ale niekto pýtal, čo je pre nás najdôležitejšie, odpoveď by bola úplne jasná. ĽUDIA! Práve oni totiž celý koncept spoločne vytvárajú a držia pohromade. A tým nemyslíme len našich hostí, ale aj našich baristov, barmanov, kuchárov a servis.

Chceš sa stať jeho súčasťou a pripojiť sa k nám?

Hľadáme teba?
Práca v gastro svete ťa napĺňa a je pre teba skôr koníčkom?
Máš správne nadšenie pre vec, môžeme sa na teba spoľahnúť a nebojíš sa občas si vyhrnúť rukávy keď je potreba?
Miluješ výberovú kávu, miešané drinky, skvelé jedlo alebo všetko naraz? Pokiaľ s úsmevom prikyvuješ, budeme si rozumieť.

Daj nám o sebe vedieť!
Baví ťa výroba piva? Vyrábaš doma skvelú marmeládu? Pečieš najlepšie vianočku široko ďaleko? Zaujíma ťa praženie kávy, fermentácia, alebo starnutie alkoholu?
Nech je to čokoľvek, neboj sa nám ozvať! Sme si istí, že spolu niečo vymyslíme!

Čo ponúkame?
Vzhľadom k našim rozsiahlym aktivitám môžeš rásť a rozvíjať sa v tom, čo Ťa naozaj napĺňa. Z našej strany počítaj so všetkou podporou a školením.
Okrem finančného ohodnotenia sa môžeš tiež tešiť na skvelé jedlo a kávu na smene zdarma, zamestnanecké zľavy a príspevok na externé vzdelávanie.
V neposlednom rade sa staneš súčasťou priateľského kolektívu.

Čo požadujeme?
Mal by si mať chuť vzdelávať sa a posúvať sa ďalej v tom, čo ťa baví. Máme pre teba pripravený rozsiahly cyklus školení. Skutoční profíci však nepadajú len tak z neba. Preto potrebujeme naozajstný záujem, zodpovedný prístup a zápal pre vec. To je pre nás dôležitejšie ako dlhoročné skúsenosti v odbore.

Barista/ka barman/ka

Zaujímaš sa o výberovú kávu, latte art barovú kultúru, koktejly a spirity? Baví ťa večerný život a rád poznávaš nových ľudí? Ak áno, tak presne teba hľadáme.
Radi by sme doplnili náš rozvíjajúci sa barový tím o nového člena. Spočiatku by si sa staral predovšetkým o obsluhu klientov a komunikáciu s nimi. Postupne by si prechádzal zaujímavými školeniami, ktoré máme pre teba pripravené a viac a viac by sme ťa zasväcovali do tajov barmanského remesla.

POŽADUJEME:

• predchádzajúce skúsenosti s prácou v gastre, prípadne základné znalosti miešaných nápojov a spirit
  • ochota vzdelávať sa a rásť
  • spoľahlivosť, vytrvalosť a správne nadšenie pre vec
  • ambície venovať sa práci v gastre dlhodobo

V prípade záujmu nám pošli svoj životopis so sprievodným slovom na kariera@kctu.sk alebo použi formulár vedľa, do predmetu napíš „Barista/ka, barman/ka“.

PONÚKAME:

• voľný konzum
  • školenia
  • od 900 € mesiac / netto

Pomocná sila – brigádnický pomer

Medzi ľuďmi sa cítiš ako ryba vo vode, si komunikatívny a láka ťa práca v gastronómii? Rád by si sa dozvedel viac o výberové káve, barovej kultúre, miešaní drinkov?  Pridaj sa k nám do tímu a my ťa radi všetkému priučíme.

POŽADUJEME:

• predchádzajúce skúsenosti s prácou v gastre, prípadne základné znalosti miešaných nápojov výhodou
  • ochota vzdelávať sa a rásť
  • spoľahlivosť, vytrvalosť a správne nadšenie pre vec
  • ambície venovať sa práci v gastre dlhodobo

V prípade záujmu nám pošli svoj životopis so sprievodným slovom na kariera@kctu.sk alebo použi formulár vedľa, do predmetu napíš „Pomocná sila – brigádnický pomer“.

PONÚKAME:

• voľný konzum
  • školenia
  • od 4,5 € hod / netto

Vaše meno (povinné)

Mobil (povinné)

Váš email (povinné)

Pracovná pozícia

Barista/ka, barman/kaBrigádnicky pomer - pomocná sila

Možný nástup do pracovného pomeru

Doplňujúce informácie

Vložte svoj životopis

Projektový manager

Miesto práce : Kdekoľvek

Druh pracovného pomeru : dobrovoľníctvo / neskôr tpp v prípade získania dotácií na projekty.

Mzdové podmienky : dohodou

Si samostatný človek so silnými skúsenosťami s písaním a vyhľadávaním a riadením projektov? Máš obrovskú vášeň pre zmenu v komunite a pomoc zraniteľným skupinám? Tak práve pre vás máme ideálnu prácu! Sme malé kultúrne centrum, ktoré sa nachádza v útulnom mestečku, a zúfalo potrebujeme superhviezdu v oblasti fundraisingu a písania projektov. Naše aktivity sa týkajú kultúry, vzdelávania, komunitných aktivít a zraniteľných skupín, takže potrebujeme niekoho, kto je všestranný a zapálený pre zmenu. Na oplátku za vaše odhodlanie a tvrdú prácu budeš hviezdou nášho tímu! Spoznáš fungovanie nášho kultúrneho centra a pomôžeš ho zefektívniť. Peniaze získané z tvojho úsilia nám umožnia rozšíriť náš tím napríklad o teba a budeme môcť robiť ešte viac aktivít. Momentálne všetky naše aktivity financujeme z našich súkromných zdrojov, čo je veľmi obmedzujúce. S tvojou pomocou to však môžeme zmeniť! V našom kultúrnom centre máme vegetariánske bistro, kaviareň a remeselný bar, takže budeš mať veľa príležitostí napnúť svoje kreatívne svaly a prísť s novými a zaujímavými nápadmi na získavanie finančných prostriedkov. Táto práca bude spočiatku neplatená, ale ak získame finančné prostriedky na projekty, budeme ťa môcť platiť z grantov. Takže ak si kreatívny, nezávislý človek s obrovskou vášňou pre zmenu, prihlás sa teraz a pridaj sa k nášmu tímu! Kto vie, možno budeš mať dokonca možnosť ochutnať niektoré z chutných dobrôt z nášho vegánskeho bistra alebo kaviarne, ktoré máš samozrejme na nás!

Grafik

Druh pracovného pomeru : Externá na faktúru

Mzdové podmienky : podľa projektu

Si grafický dizajnér so zmyslom pre kultúrne a kulinárske umenie? Máš slabosť pre malé mestá a ich svojrázne komunity? Ak áno, možno máme side job práve pre teba! Sme malé kultúrne centrum, ktoré sa nachádza v srdci pôvabného mestečka Stará Turá. Naše centrum je centrom pre všetko, čo sa týka umenia, kultúry a komunity. Máme vegetariánske bistro, kaviareň a remeselný bar, kde sa miestni obyvatelia chodia stretávať, popíjať chutné nápoje a vychutnávať si živú hudbu a iné vystúpenia. Nie sme však len o jedle a zábave (aj keď to máme rozhodne radi!). Sme tiež hlboko odhodlaní pozitívne ovplyvňovať našu komunitu. Zapájame sa do rôznych komunitných projektov a aktivít a vždy hľadáme spôsoby, ako vrátiť a zmeniť veci k lepšiemu. A tu prichádzaš na rad ty. Ako náš grafik budeš zodpovedný za tvorbu drobnej grafiky a merchu, ktorý pomôže propagovať naše kultúrne centrum a jeho podujatia. Využiješ svoje kreatívne schopnosti na navrhovanie pútavých vizuálov, vďaka ktorým budú ľudia chcieť prísť a pozrieť si, čo sa u nás deje. Ale je tu háčik: hľadáme niekoho so zmyslom pre humor a ochotou myslieť netradične. Chceme niekoho, kto dokáže do našich návrhov vniesť trochu bizarnosti a zábavy. Koniec koncov, nie sme priemerné kultúrne centrum – sme trochu čudní, trochu divokí a veľmi zábavní. Takže ak ste pripravení napnúť svoje kreatívne svaly a pridať sa k nášmu tímu kultúrnych nezbedníkov, ozvi sa nám! Pošli nám svoj životopis, portfólio a motivačný list, v ktorom predstavíš svoju osobnosť a povieš nám, prečo si myslíš, že by si sa hodil do nášho malého, ale mocného tímu. Bonusové body, ak nám poviete vtip alebo sa podelíte o vtipné meme. Už sa nevieme dočkať, čo na nás vybalíš!

Správca webu a podujatí

Druh pracovného pomeru : Brigáda / dohoda pár hodín v týždni

Mzdové podmienky : Dohodou / úkolovo alebo hodinová sadzba od 4,5 € / netto

Pozor, všetci šikovní fajnšmekri a technicky zdatní superhrdinovia! Hľadáme do nášho tímu človeka, ktorý by nám pomohol udržať naše webové stránky, eshop a aplikáciu v najlepšej forme a vždy aktualizovanú. A už sme spomenuli, že budeš môcť pracovať z pohodlia domova v pyžame? Presne tak, táto práca je na pár hodín týždenne a môžete pracovať doma prostredníctvom svojho počítača. Budete tiež pridávať produkty do nášho eshopu a aplikácie, takže budete musieť byť technicky zdatný a majster organizácie. Budeš naším online produktovým sprievodcom, ktorý sa postará o to, aby bolo všetko na svojom správnom mieste a pripravené na nákup zákazníkom. A nezabúdajme na udalosti! Budeš nám pomáhať propagovať a pridávať udalosti online a starať sa o to, aby každý vedel, kde sa koná párty. Tak na čo ešte čakáte? Oprášte svoj počítač, oblečte si svoje obľúbené pyžamo a prihláste sa do nášho tímu! Sľubujeme, že počas práce bude veľa prestávok na kávu a príležitostí zatancovať si na obľúbené melódie.