Image Alt

Kariéra

Pridaj sa k nám

Cez deň kaviareň, večer bar. Výberová káva, vlastné koktejlové menu, vegetariánska kuchyňa – to všetko nájdeš v kc tu. Keby sa nás ale niekto pýtal, čo je pre nás najdôležitejšie, odpoveď by bola úplne jasná. ĽUDIA! Práve oni totiž celý koncept spoločne vytvárajú a držia pohromade. A tým nemyslíme len našich hostí, ale aj našich baristov, barmanov, kuchárov a servis.

Chceš sa stať jeho súčasťou a pripojiť sa k nám?

Hľadáme teba?
Práca v gastro svete ťa napĺňa a je pre teba skôr koníčkom?
Máš správne nadšenie pre vec, môžeme sa na teba spoľahnúť a nebojíš sa občas si vyhrnúť rukávy keď je potreba?
Miluješ výberovú kávu, miešané drinky, skvelé jedlo alebo všetko naraz? Pokiaľ s úsmevom prikyvuješ, budeme si rozumieť.

Daj nám o sebe vedieť!
Baví ťa výroba piva? Vyrábaš doma skvelú marmeládu? Pečieš najlepšie vianočku široko ďaleko? Zaujíma ťa praženie kávy, fermentácia, alebo starnutie alkoholu?
Nech je to čokoľvek, neboj sa nám ozvať! Sme si istí, že spolu niečo vymyslíme!

Čo ponúkame?
Vzhľadom k našim rozsiahlym aktivitám môžeš rásť a rozvíjať sa v tom, čo Ťa naozaj napĺňa. Z našej strany počítaj so všetkou podporou a školením.
Okrem finančného ohodnotenia sa môžeš tiež tešiť na skvelé jedlo a kávu na smene zdarma, zamestnanecké zľavy a príspevok na externé vzdelávanie.
V neposlednom rade sa staneš súčasťou priateľského kolektívu.

Čo požadujeme?
Mal by si mať chuť vzdelávať sa a posúvať sa ďalej v tom, čo ťa baví. Máme pre teba pripravený rozsiahly cyklus školení. Skutoční profíci však nepadajú len tak z neba. Preto potrebujeme naozajstný záujem, zodpovedný prístup a zápal pre vec. To je pre nás dôležitejšie ako dlhoročné skúsenosti v odbore.

Barista/ka barman/ka

Zaujímaš sa o výberovú kávu, latte art barovú kultúru, koktejly a spirity? Baví ťa večerný život a rád poznávaš nových ľudí? Ak áno, tak presne teba hľadáme.
Radi by sme doplnili náš rozvíjajúci sa barový tím o nového člena. Spočiatku by si sa staral predovšetkým o obsluhu klientov a komunikáciu s nimi. Postupne by si prechádzal zaujímavými školeniami, ktoré máme pre teba pripravené a viac a viac by sme ťa zasväcovali do tajov barmanského remesla.

POŽADUJEME:

• predchádzajúce skúsenosti s prácou v gastre, prípadne základné znalosti miešaných nápojov a spirit
  • ochota vzdelávať sa a rásť
  • spoľahlivosť, vytrvalosť a správne nadšenie pre vec
  • možnosť pracovať i večerné smeny (pracovná doba od 16:00 do 00:00 uto – štv; pia – sob od 16:00 do 02:00)
  • ambície venovať sa práci v gastre dlhodobo

V prípade záujmu nám pošli svoj životopis so sprievodným slovom na kariera@kctu.sk alebo použi formulár vedľa, do predmetu napíš „Barista/ka, barman/ka“.

Pomocná sila – brigádnický pomer

Medzi ľuďmi sa cítiš ako ryba vo vode, si komunikatívny a láka ťa práca v gastronómii? Rád by si sa dozvedel viac o výberové káve, barovej kultúre, miešaní drinkov?  Pridaj sa k nám do tímu a my ťa radi všetkému priučíme.

POŽADUJEME:

• predchádzajúce skúsenosti s prácou v gastre, prípadne základné znalosti miešaných nápojov výhodou
  • ochota vzdelávať sa a rásť
  • spoľahlivosť, vytrvalosť a správne nadšenie pre vec
  • možnosť pracovať i večerné smeny (pracovná doba od 16:00 do 00:00 uto – štv; pia – sob od 16:00 do 02:00)
  • ambície venovať sa práci v gastre dlhodobo

V prípade záujmu nám pošli svoj životopis so sprievodným slovom na kariera@kctu.sk alebo použi formulár vedľa, do predmetu napíš „Pomocná sila – brigádnický pomer“.

Vaše meno (povinné)

Mobil (povinné)

Váš email (povinné)

Pracovná pozícia