kc tu.

cultural centre / veggie bistro / speciality coffee / craft bar

SNP 77 , 916 01 Stará Turá +421 911 17 16 15 sme@kctu.sk
Otváracie hodiny
Pondelok
ZATVORENÉ
Utorok
8:00 - 00:00
Streda
8:00 - 00:00
Štvrtok
8:00 - 00:00
Piatok
8:00 - 00:00
Sobota
8:00 - 02:00
Nedela
8:00 - 16:00
Sledujte nás
Image Alt

kc tu.

Charitatívny kalendár pre útulok Nádej

V prvom rade by som chcela poďakovať sponzorom, ktorí zabezpečili, že sme mohli zaplatiť celú tlač kalendárov, čo znamená, že čistý zisk z predaja išiel psíkom do útulku. Menovite: Emicom Group , Kukan , Honest. , motojuris.sk , Mad Mike , Staroturanský okrášľovací spolok , Tu. , I am MAX , Kominárstvo Anton Ocet , Luigi Lukas , sponzorke, ktorá nechcela byť menovaná a JUDr. Filip Vavrinčík so ženou, ktorí pomohli okrem sponzorského aj s predajom a propagáciou kalendárov. Za tlač srdečne ďakujeme EASY PRINT SK . Nemôžem opomenúť ani skvelých Fotoše by Marti a Martin Medňanský , ktorí bez nároku na honorár a vo svojom voľnom čase prišli psíkov ochotne nafotiť a taktiež môjmu milému Matus Hlado Hladik za to, že mal trpezlivosť, obetoval svoj voľný čas (ktorý aj tak nemá) a dal kalendáru formu. Musím spomenúť aj Danka Jesenská a Alexandra Gurišová ďakujem baby za pomoc pri fotení Taktiež srdečne ďakujem všetkým, ktorí ochotne súhlasili a podujali sa na predaj kalendárov, veľmi si vašu pomoc vážim, lebo bez vás by sa to tiež nepodarilo! Menovite: COOLTURA Café a Dobrodejka , Animal Land , Obchod BioTina , Veterinárna klinika Felikana a chovateľské potreby Felikana a Kníhkupectvo Coda-art .

Vy všetci ste skvelí a ďakujem Vám z celého srdca za všetok váš čas a chuť sa do takejto akcie zapojiť! V neposlednom rade chcem samozrejme poďakovať aj Vám všetkým, ktorí ste si kalendár kúpili, poprípade aj bez kúpi kalendára prispeli psíkom na lepší život! ĎAKUJEME!!!

Nemôžem ani slovami vyjadriť aká som šťastná, že sa takáto krásna a v podstate na rýchlo riešená akcia podarila a že sa vyzbierala táto neskutočná suma! Ani vo sne by mi nenapadlo, že bude taká vysoká! 

Ešte raz ďakujem, verím, že sme spoločne Útulok Nádej aspoň trošku pomohli!

A s heslom #nekupujadoptuj sa s vami na čas lúčim

Paula

Post a Comment